[rstr_selector]

Појачан саобраћај ван градова због предстојећег викенда

У првим поподневним сатима очекује се појачан саобраћај ван градова због предстојећег викенда, а нарочито због лепог времена које доноси добре услове за вожњу, саопштили су у АМСС.

Према информацији ЈП „Путеви Србије”, од данас до 1. новембра у периоду од 7 до 17 часова, изводиће се радови на редовном одржавању државног пута Срасла Буква – Трбушани, на деоници Трбушани – Теочин. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници магистралног пута од Паковраћа до Златибора изводе се радови на постављању „паметних” саобраћајних знакова за препоручену брзину, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Од данас до 17. октобра изводе се радови на санацији оштећења на деоници магистралног пута Ужице – Бела Земља. Током извођења радова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила уз употребу семафора.

Данас до 17 часова биће затворена десна цев тунела Бранчић у смеру ка Чачку, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леву цев тунела.

До 14. октобра од 8 до 16 часова на делу ауто-пута Милош Велики, петља Љиг – петља Прељина, изводе се радови на обележавању ознака на путу. Из смера Прељине ка Љигу за саобраћај су затворене возна и зауставна трака, а саобраћај се одвија претицајном траком.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања, док су на теретним ка Мађарској и Хрватској она вишесатна.

Поделите вести