Pojačana kontrola saobraćaja ka Guči

Pojačana kontrola saobraćaja ka Guči

0
Kontrola saobraćaja

policija-servisTokom 57. Sabora trubača u Guči, policija će obavljati pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, a preduzeće i sve mere i radnje u cilju zaštite imovinske i lične sigurnosti građana.
Saobraćajna policija će neprekidno kontrolisati državne puteve na svim prilazima Guči, kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano i bezbedno. Presretači će kontrolisati brzinu i nepropisno preticanje, a na putevima od Čačka ka Guči, saobraćajne patrole proveravaće ispunjenost uslova za učestvovanje u saobraćaju.
Predviđena je kontrola alkoholisanosti vozača na svim izlazima iz Guče, a oni koji budu upravljali vozilom pod dejstvom alkohola biće isključeni iz saobraćaja.

Policijska uprava

autoputNa putevima u Moravičkom okrugu u toku prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda, pokazuju podaci iz Uprave saobraćajne policije u Čačku. Radarske kontrole biće od 08.00 do 20.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku, a do 18.00 časova  na području Ivanjice.

Vodosnabdevanje

cesma1_80x80Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda“ jutros je registrovan kvar u Kulinovačkom polju, tačnije u tzv. delu Potez dva. Moguće je da će za vreme izvođenja radova na saniranju kvara u toku pre podneva dolaziti do prekida u isporuci vode. U Gornjem Milanovcu će od 08.00 do 12.00 sati bez vode ostati deo ulice Kneza Aleksandra od plavog mosta do preduzeća „Fad“ i to leva neparna strana, zatim deo Karađorđeve Ulice od Kneza Aleksandra do Kursuline i naselje Parac. Dragačevo je uredno snabdeveno vodom, ali iz lučanskog komunalnog preduzeća  apeluju na potrošače da racionalno troše vodu, kako ne bi bilo ugroženo vodosnabdevanje, naročito zbog održavanja Sabora trubača u Guči.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaLekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj službi u Čačku u toku prethodna 24 časa zatražila su 34 pacijenta, a lekari su na terenu intervenisali 33 puta. U Gornjem Milanovcu  lekari su obavili 29 aambulantnih pregleda i 11 kućnih poseta.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na sve hronične bolesnike i meteoropate. Mogući su malaksalost, glavobolјa i nervoza. Preporučuje se adekvatna zaštita od UV zračenja, boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama i smanjenje fizičkih aktivnosti. U saobraćaju je neophodna maksimalna pažnja.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je šest beba, četiri devojčice i dva dečaka.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR