[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Pojačana kontrola saobraćaja pred novogodišnje praznike

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrStanje na elektromrežama u Čačku, Ivanjici, Guči i Lučanima je redovno, dok je u Gornjem Milanovcua regisrovan kvar na dalekovodu za Nevade i Svračkovce. Radnici milanovačke Elektrodistribucije će u toku prepodneva raditi na saniranju kvara i očekuje se da normalno snabdevanje strujom bude uspostavljeno do 12 sati.

Železnički saobraćaj

red-voznje-malaVozovi sa železničke stanice u Čačku saobraćaju po redu vožnje za vikend, bez kašnjenja ili otkazanih polazaka. Od sutra je na snazi praznični red vožnje koji neće biti mnogo izmenjen, jedini polazak koji se neće održavati je jutarnji u 05.05 sati za Kraljevo.

Htna pomoć

hitna pomoc malaU Hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata lekari su u ordinaciji pregledali 35 pacijenata, a 52 pregleda obavili su na terenu. Hitna pomoć u Gornjem Milanovcu imala je ukupno 60 intervencija od kojih 42 u ordinaciji a 18 na terenu. Ivanjički lekari su u stanici Hitne pomoći pregledali 69 pacijenata a obavili su i 6 kućnih poseta.

Uprava saobraćajne policije 

policija-servis-obrPrema podacima iz čačanske saobraćajne policije u toku jučerašnjeg dana dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Jedna u Čačku u kojoj je jedna osoba lakše povređena, i jedna u Gornjem Milanovcu u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika. Za danas nije planirana radarska kontrola, ali će zbog očekivanog povećanog okupljanja građana na otvorenim i zatvorenim prostorima, Policijska uprava Čačak preduzeti preventivne aktivnosti u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju i očuvanja stabilnog stanja javnog reda i mira.
Pripadnici saobraćajne policije obavljaće pojačanu kontrolu saobraćaja, a naročito će se sankcionisati prekršaji vožnje pod uticajem alkohola, vožnja nedozvoljenom brzinom i neispravnost svetlosno-signalnih uređaja.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom porodilištu pretposlednjeg dana 2016. godine rođene su četiri bebe, tri devojčice i jedan dečak, a u Gornjem Milanovcu u toku jučerašnjeg dana rođena je jedna devojčica.

Поделите вести