Претрага
[rstr_selector]

Policija traga za trećim učesnikom pljačke apoteke

Sinoć oko 20 časova čačanska policija uhapsila je N.Č (1995) iz Trbušana i M.M. (1992) iz Gornje Gorevnice, pod sumnjom da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Sinoć oko 20 časova čačanska policija uhapsila je N.Č (1995) iz Trbušana i M.M. (1992) iz Gornje Gorevnice, pod sumnjom da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.Osumnjičeni N.Č. je sinoć, u 19,10 časova, ušao u apoteku „Ramonda Herbika“, u Ul. Republike, u Guči, i uz pretnju replike pištolja, zatražio od radnice apoteke novac, dok ga je M.M. čekao u vozilu, a A.L. (1992) iz Prijevora, ispred apoteke. Nakon što se radnica apoteke suprostavila izvršiocu, oni su se udaljili u nepoznatom pravcu. Brzom akcijom policije izvršioci N.Č. i M.M. su uhapšeni u Čačku nakon sat vremena, a policija intezivno traga za A.L. (1992) iz Prijevora.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je A.L. 8. januara, ove godine, u večernjim satima, izvršio krivično delo razbojništva u istoj apoteci kada je od radnice apoteke oduzeo novac u iznosu od oko 60 hiljada dinara. Za to vreme M.M. ga je čekao u vozilu.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018