Ponedeljak i utorak, dani za bioskop

Ponedeljak i utorak, dani za bioskop

Raznovrstan filmski repertoar čačanskog Doma kulture za ljubitelje sedme umetnosti

0

I ove sedmice, Dom kulture u Čačku pred publiku donosi tri nova filma.

„Park čudesa“ je animirana dugometražna priča o osmogodišnjoj Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park. Ubrzo će otkriti da on zapravo postoji i u stvarnosti, ali, kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti domišljatošću i uz pomoć neobičnih prijatelja. Film u režiji Dilana Brauna na programu je u 16:00. Sinhronizaciju su radili: Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Paulina Manov i drugi.

Od 18:00 prikazuje se „Hellboy“, baziran na kultnom stripu Majka Minjole. Naslovni lik je stvoren u sklopu nacističkog eksperimenta iz 1944, ali ga američki agenti preotimaju i odgajaju na strani Dobra. Helboj je u osvetničkoj misiji u Londonu, gde se drevni duh zle veštice vratio iz mrtvih. Međutim, čak ni on ne može pobediti sam u ratu sa silama zla. Pre nego što se odigra odlučujuća bitka, mora vratiti stare saveznike. Uloge: Dejvid Harbour, Mila Jovović, Ijan Mekšejn, Daniel Dae Kim, Saša Lejn; režija: Nil Maršal.

Hotel Mumbai

Sa početkom u 20:30, filmofili će biti u prilici da pogledaju „Hotel Mumbaj“, australijski triler inspirisan napadom terorista na Tadž Hotel, 2008. godine. Iz neopisive drame talaca, izdvajaju se nadljudski pokušaji jednog bračnog para da spasi dete, kao i herojska požrtvovanost konobara koji rizikuje život kako bi pomogao hotelskim gostima. Glavne uloge tumače Dev Patel, Armi Hemer i Nazanin Boniadi, a režija je poverena Entoniju Marasu.

Sve projekcije se održavaju u Velikoj sali, 22. i 23. aprila.

POSTAVI ODGOVOR