Ponovo pokidana vodovodna cev u Trbušanima

Ponovo pokidana vodovodna cev u Trbušanima

0
Foto: Dean Moriarty from Pixabay
Vodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku jutros ima više kvarova, a u Trbušanima je ponovo pokidana cev na gradilištu auto-puta. Delovi Trbušana nemaju vodu, a očekuje se da će kvar biti saniran u toku dana. Pored toga, u Ulici 158 je zatvorena voda zbog kvara, a radiće se i na popravci kvarova u ulicama Radovana Jovanovića, Kolubarskoj i Ulici 3 u Ljubiću, gde je moguće kratkotrajno nestajanje vode za vreme radova.
U Gornjem Milanovcu je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Rudničke vojske, zbog čega su bez vode potrošači u naselju Ražanik. Radnici JKP „Gornji Milanovac“ rade na sanaciji kvara, i očekuje se da će do 11.00 sati kvar biti otklonjen.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova u trafo stanici, od 09.00 do 11.00 sati bez električne energije biće potrošači na Ljubić Keju oko toplane i na potesu Suva Morava.
U Ivanjici će zbog radova na seči rastinja na niskonaponskoj mreži od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biće kupci u Medovinama Pešići, Vukićevići i Palibrci.

Bioprognoza

Nastavlja se relativno povoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i smanjenja koncentracije. I dalje se preporučuje povećana pažnja u saobraćaju.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata lekari su pregledali 22 pacijenta, a na terenu su intervenicali 43 puta. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 17 ambulantnih pregleda i osam kućnih poseta.

Stanje na putevima

Vozače će danas pratiti uglavnom dobri uslovi za vožnju i umeren intenzitet saobraćaja, osim na početku i kraju radnog dana kada se broj vozila u saobraćaju povećava.
Zbog radova na izgradnji tunela na deonici Pranjani – Trbušani, u okviru izgradnje deonice auto-puta Preljina – Požega, saobraćaj se preusmerava na lokalni putni pravac. Na deonici Gojna Gora – Ljubić, izvode se radovi na izgradnji nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na ukrštaju sa trasom auto-puta, zbog kojih se saobraćaj preusmerava na lokalnu saobraćajnicu, a zbog radova na rehabilitaciji deonice Takovo-Pranjani, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Zbog radova na na regionalnom putu Čačak – Guča, od Spomen Parka u smeru ka Guči, saobraćaj se od 7 do 17 časova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila
U toku su radovi na redovnom održavanju u tunelu „Brđani“, zbog kojih je za saobraćaj zatvorena desna traka u smeru ka Čačku, dok se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu traku tunela.
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja, putnička vozila nesmetano prolaze terminale na graničnim prelazima, dok su višečasovna zadržavanja moguća na teretnim terminalima na prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR