Претрага
[rstr_selector]

Последњи викенд пред почетак школске године доноси гужве на путевима

Предстојећих седам дана, колико нас дели од почетка нове школске године, период је када се очекује појачан саобраћај на путевима, посебно током овог последњег викенда у месецу. Возачи треба да рачунају на гужве на главним путним правцима и прилазима већим градовима, па да шодно томе раније крећу на пут и наоружају се стрпљењем, поручују из АМСС-а.

Према информацијама из Управе граничне полиције, вишесатна задржавања су овог јутра на граници са Мађарском, прелаз Хоргош. Попуњен је међупростор па је формирана колона возила на излазу из Србије. Задржавања на улазу у Србију су око два сата.

На граничном прелазу Келебија возила чекају од 30 до 60 минута, па се препоручује да се користи прелаз Бачки Брег. Прелаз Бачки виногради викендом је отворен од 7 до 22 часа, а Бајмок од 7 до поноћи.

Међузона је већим делом попуњена и на граничном прелазу Батровци. На нашој страни задржавања су око 2 сата, а укупно време чекања на улаз у Хрватску је вишесатно.

Око 30 минута чека се и на улаз у Србију из Македоније на граничном прелазу Прешеву, док су на излазу из Србије задржавања до 60 минута.

На граничним прелазима са Црном Гором потребно је око 15 минута за прелазак наших терминала.

Променљиво време задржавања, од 30 до 60 минута, очекује путнике и на граничном прелазу Градина са Бугарском.

Поделите вести