Претрага
[rstr_selector]

Postavljen privremeni načelnik saobraćajne policije u Čačku

Nakon što su juče posle podne saobraćajni policajci okončali štrajk glađu, Odeljenje čačanske saobraćajne policije dobilo je novog komandira. Za privremenog načelnika postavljen je Srđan Matunović iz beogradske Uprave saobraćajne policije.

Saobraćajci koji su štrajkovali glađu četiri dana obustavili su svoj protest, jer je sa generalom Dragišom Simićem, načelnikom Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije, postignut dogovor. Dogovoreno je da  prema štrajkačima neće biti revanšizma, odnosno da će od danas biti vraćeni na svoj posao bez ikakvih sankcija i da će, u skladu sa zakonom i zakonskim aktima, biti sproveden “hitan i pravedan” disciplinski postupak prema onima koji su ranije “udaljeni sa posla”, odnosno prema načelniku Saobraćajne policije Dragoslavu Krdžiću i saobraćajcu Dejanu Tadiću.

Sektor unutrašnje kontrole i Odeljenje za zakonitost MUP-a Srbije preispitaće i sva saznanja policijskih službenika o, navodno, nezakonitom radu i postupanju sadašnjeg načelnika Policijske uprave u Čačku Milovana Petrovića.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *