Претрага
[rstr_selector]

Povoljnija biometeorološka situacija

Bioprognoza 

bioprognozaBiometeorološka situacija pogoduje većini hronično obolelih, ali su u jutarnjim i večernjim satima tegobe moguće kod astmatičara i kardiovaskularnih bolesnika. U vidu meteoropatskih reakcija može se javiti neraspoloženje i pospanost. UV indeks je veoma visok pa se u najtoplijem delu dana savetuje izbegavanje boravka na otvorenom.

Hitna pomoć

hitna-pomocLekari u Hitnoj pomoći u Čačku pregledali su 28 pacijenata u ordinaciji u toku prethodna 24 sata. Znatno više posla imali su na terenu, obavili su 42 kućne posete. U Hitnoj pomoći u Gornjem Milanovcu evidentirano je 34 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta, dok je u ivanjička Hitna pomoć za 24 sata imala 73 intervencije od kojih 64 u ordinaciji, a devet na terenu.

Porodilište

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je šest beba, četiri devojčice i dva dečaka, dok u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu u toku jučerašnjeg dana nije bilo porođaja.

Uprava saobraćajne policije

policijaPrema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Čačku je u toku jučerašnjeg dana dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno, dok je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Guči jedno lice izgubilo život.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrRadovi na vodovodnoj mreži koje će danas obavljati radnici čačanskog „Vodovoda“ neće uslovljavati isključenja vode. U Gornjem Milanovcu je zbog radova na saniranju kvara do 11.00 sati bez vode Ulica Sremski Front, od 11.00 do 14.00 voda će biti isključena u Kragujevačkoj, od 14.00 do 18.00 u Kočovića naselju, dok će deo naselja Brezna bez vode biti od 10.00 do 15.00 časova.

Поделите вести