[rstr_selector]

Повремена киша доноси променљиво стање коловоза, возите опрезно

Повремено слаба киша данас може доносити променљиво стање коловоза, па се возачима саветује да возе спорије и опрезније, јер у случају неприлагођене брзине на влажним деоницама може доћи до изненадног проклизавања возила. Појава магле је карактеристична за јесења јутра, најчешће смањује видљивост поред Мораве, присутна је и долином Ибра, Дрине и Тамиша, али је може бити и на правцима поред језера и канала.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, у тунелу Бранчић данас и сутра изводиће се радови на одржавању опреме и система за управљање тунелима. Радови ће се данас од 10 до 18 часова изводити у левој цеви тунела, у смеру према Београду и саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев, а сутра од 9 до 18 часова, радови ће се изводити у десној цеви тунела, у смеру ка Чачку, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леву цев.

На деоници Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармовац данас ће бити обустављен саобраћај од 7 до 17 часова због радова на асфалтирању. Алтернативни путни правац је Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Подсећамо да је због радова на изградњи новог кружног тока на улазу у Горњи Милановац Улица Кнеза Александра до 6. јануара затворена за саобраћај у смеру ка центру града. Саобраћај који се креће Крагујевачком улицом, тј. из смера Крагујевца, преусмерен је на трасу магистралног пута до следеће петље преко које се улази у Горњи Милановац.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања, док су на теретним она вишесатна у смеру ка Мађарској, Хрватској и Бугарској.

Поделите вести