Претрага
[rstr_selector]

Повремене обуставе саобраћаја на магистрали ка Црној Гори

Високе дневне температуре најављене су и за данас, па је најбоље избегавати путовање у најтоплијем делу дана.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, данас ће на магистрали која води ка Црној Гори преко Рашке, Новог Пазара и Рибарића, долазити до обустава саобраћаја од 8 до 12 и од 13 до 17 часова. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором. На деоници Пожега – Косјерић, изводе се радови на реконструкцији моста преко реке Ненадковице. Током извођења радова на мосту, саобраћај се одвија преко привремене девијације на којој се возила наизменично пропуштају семафорском сигнализацијом.

Због реконструкције државног пута у оквиру радова на изградњи  обилазнице око Горњег Милановца, обустављен је саобраћај на деоници Таково – Клатичево.

У тунелу Шарани данас ће се изводити радови у тунелској цеви у смеру ка Београду. За саобраћај ће од 9 до 14 часова бити затворена возна трака, а возила ће се кретати  претицајном траком.

На фреквентним граничним прелазима са Бугарском, Македонијом и Мађарском и данас треба очекивати повремено већи број возила која могу условљавати дужа задржавања, па се возачима саветује да користе алтернативне граничне прелазе.

Поделите вести