Praznično okupljanje bajkera

Praznično okupljanje bajkera

Moto unija Čačka tradicionalnom uskršnjom vožnjom ulicama grada okupila prijatelje, zadivila sugrađane, ali i poslala važno upozorenje

0

Više od stotinu bajkera, predstavnika klubova iz Čačka, Gornjeg Milanovca, Požege, Lazarevca, ali i Francuske i Bosne, prodefilovalo je ulicama Čačka u okviru već tradicionalne uskršnje vožnje. Kao i svake od poslednjih nekoliko godina otkako na ovaj način obeležavaju praznike, bajkeri su svojim karakterističnim imidžom i ljubimcima na dva točka privukli pažnju mnogih sugrađana. Skup je tačno u podne, na gradskom trgu, otvoren takmičenjem u kucanju uskršnjim jajima. Odatle su nastavili vožnju gradskim ulicama od 12:30 časova, da bi se sve završilo druženjem bajkera u prostorijama moto-kluba „Mančula“ na obali Zapadne Morave.

Bezbednost uvek na prvom mestu

Ovim je najavljeno otvaranje sezone za motocikliste, ali i poslata poruka svim vozačima putničkih vozila da obrate pažnju na bajkere, koji često stradaju usled nesavesnosti ostalih učesnika u saobraćaju. Organizator događaja je Moto unija Čačka.

POSTAVI ODGOVOR