Predsednik opštine Knić povukao ostavku na tu funkciju

Predsednik opštine Knić povukao ostavku na tu funkciju

„Ja sam čovek iz sveta privrede, a ne politike, pa mi je želja da do kraja mandata sprovedem niz projekata koje smo započeli i koje tek planiramo da radimo“

0

Miroslav Nikolić, predsednik opštine Knić, podneo je pre tri dana pisanu ostavku na tu funkciju iz, kako je obrazložio, porodičnih razloga. Međutim, Nikolić je juče povukao ostavku jer se, kako kaže, poslednjih nekoliko dana na rukovodstvo opštine, kao i na njega i članove njegove porodice, obrušilo mnogo lažnih optužbi.

Nikolić ističe želju da sa članovima tima nastavi da razvija opštinu

– Ostavku sam podneo iz porodičnih ličnih razloga, nažalost imao sam porodičnu tragediju. U međuvremenu, otkako sam objavio da više neću biti predsednik opštine, na mene, članove mog tima i porodicu obrušila se lavina laži, neistina i optužbi. Moje vaspitanje i odnos prema radu mi ne dozvoljavaju da prihvatim to, ja sam čovek iz sveta privrede, a ne politike, pa mi je želja da do kraja mandata sprovedem niz projekata koje smo započeli i koje tek planiramo da radimo. Ipak ću ostati na tom odgovornom mestu. Svaki put sam na skupovima isticao da nisam došao da vladam, već da služim sa celom mojom ekipom, da probam da sačuvam ovaj naš deo Šumadije, pa će tako i biti, zaključuje Nikolić.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR