[rstr_selector]

„Priča” 2018: Rok kultura za sve uzraste na nekoliko lokacija u gradu

Ovogodišnji rok festival „Priča” koji se održava u Čačku od 11. do 17. juna, pored rok koncerata koji će se održavati na Remontovom igralištu, obuhvata i sadržaje iz oblasti filma, muzike, pozorišta i poezije.

Od maskenbala do nastupa rok legendi

Prema rečima Žane Nenadović, PR menadžera ovog festivala, predviđeni su raznovrsni kulturni sadržaji i bogat program zahvaljujući kome će ceo grad dobiti festivalski karakter.

– Pored izložbi fotografija koje su vezane za rok kulturu i pozorište, pripremili smo izložbu scenografija, promocije knjiga, kao i zabavni program za naše najmlađe sugrađane. Rok maskenbal za decu održaće se 14. juna u Gradskom parku, a tada ćemo prirediti i žurku sa mnogo lepih iznenađenja za naše najmlađe. Istog dana će na trgu biti organizovan karneval koji će početi u 19.00 časova, zbog čega očekujemo veliku karnevalsku povorku na čačanskim ulicama. Vrhunac dobrog provoda očekujemo za vikend kada će na Remontovom igralištu nastupati mladi bendovi iz našeg grada i okoline, ali i velike rok legende: Riblja Čorba, Kerber, Magnifico, Dejan Cukić, Bajaga i instruktori i Partibrejkersi, kaže naša sagovornica.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести