Privode se kraju radovi na izgradnji sportske sale u školi „1. Novembar“

Privode se kraju radovi na izgradnji sportske sale u školi „1. Novembar“

Trenutno se postavljaju stolice na tribine, a ukupno će biti 397 mesta. Postavlja se i parket, svlačionice su u završnoj fazi, ostalo je samo da se postavi i sanitarija

0

Radovi na izgradnji sportske sale u školi za osnovno i srednje obrazovanje „1. Novembar“ u Čačku, koji su počeli u januaru ove godine, su u završnoj fazi, kaže Milorad Đondrić, direktor škole. Sala će biti od velikog značaja za učenike ove škole koji postižu zapažene rezultate na mnogim sportskim takmičenjima u zemlji.

Otvaranje sale krajem godine

– Trenutno se postavljaju stolice na tribine, a ukupno će biti 397 mesta. Ujedno se postavlja parket, svlačionice su u završnoj fazi, ostalo je samo da se postavi i sanitarija. Približavamo se kraju radova. Dobili smo sredstva od opštine u iznosu od 5,5 miliona dinara, a treba da se raspiše tender za opremanje sale, odnosno za nabavku opreme i rekvizita. Dogovor je da salu nećemo otvarati dok ne bude sve uređeno i dok ne bude skroz opremljena. Videćemo kako će ići dinamika javne nabavke, ali nadamo se da će u okviru proslave Dana Grada biti planirano i otvaranje fiskulturne sale, kaže Đondrić.

POSTAVI ODGOVOR