Претрага
[rstr_selector]

Privreda i građani pomažu proslavu u Gornjem Milanovcu

Povodom obeležavanja dva veka od podizanja Drugog srpskog ustanka u Takovu, dana Vojske Srbije i proslave dana opštine Gornji Milanovac, mnogi privredni subjekti i pojedinci iz grada su se uključili u pomoć lokalnoj samoupravi u organizaciji ovih svečanosti.

Novčanu pomoć do sada su uplatili Rudnik olova i cinka, Swisslion Takovo, Spektar i Tipoplastika, Zvezda-Helios će donirati boje za izvođenje molersko – farbarskih radova, a firma „Interplet gradnja“ besplatno raditi rekonstrukciju zida zgrade gradskog Muzeja.

Grupa gornjomilanovačkih privrednika finansiraće postavljanje led ekrana na ulazu u Gornji Milanovac, hotel „Šumadija“ je besplatno ustupio svoje ugostiteljske kapacitete, a firma „Stage system“ će bez nadoknade obezbediti binu i razglas, dok je crnogorska firma „Megasound“ poklonila opštini mobilijar za sedam dečjih igrališta.

U subotu 4. aprila u Gornjem Milanovcu će biti organizovana velika radna akcija u kojoj će, prema procenama Opštinske uprave, učestvovati oko 2.000 ljudi. Pripadnici vojske, đaci, članovi sportskih i nevladinih organizacija, opštinari, zaposleni u javnim preduzećima, kao i mnogi drugi organizovano će raditi na čišćenju Gornjeg Milanovca. Toga dana članovi Udruženje lovaca i ribolovaca dali su sebi zadatak da očiste i urede deo rečnog korita Despotovice, koja protiče kroz Gornji Milanovac.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *