Претрага
[rstr_selector]

Zbog poplavljene podstanice centar Čačka bez grejanja

Grejanje

Prema informaciji iz JKP za grejanje „Čačak“ od juče popodne je isključena podstanica u Kuželjevoj ulici zbog izlivanja fekalne kanalizacije. Bez grejanja su zgrade u Kuželjevoj brojevi 1, 3 i 5, u Dobračinoj 1 i 3 i Hajduk Veljkovoj 4 i 6. Na rešavanju ovog problema radi skupština stanara, i tek kada se obezbede uslovi za normalan rad podstanice ona će biti uključena i tada će biti normalizovano grejanje u pomenutim zgradama. U ostalim delovima grada grejanje je uredno, a bez problema radi i sistem daljinskog grejanja u Gornjem Milanovcu.

Vodosnabdevanje

U Ključkoj ulici je jutros došlo do pucanja vodovodne cevi, gde je zatvorena voda, a kvar će biti saniran u toku pre podneva, rekli su u čačanskom Vodovodu. U Gornjem Milanovcu jutros nema kvarova na vodovodnoj mreži kao ni planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku intervenisala je u toku prethodna 24 sata 48 puta na terenu, a 21 pregled je evidentiran u ordinaciji. U Gornjem Milanovcu su lekari u Hitnoj pomoći pregledali 22 pacijenta, a obavili su i pet kućnih poseta, dok je u Ivanjici evidentirano 35 ambulantnih pregleda, dve kućne posetge, a dva pacijenta su prebačena na dalje lečenje u čačansku bolnicu.

Bioprognoza

Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični bolesnici, ali se oprez ipak savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim i psihičkim problemima. Moguće meteoropatske reakcije su problemi sa snom i glavobolјa.

Policijska uprava

Prema podacima iz čačanske Policijske uprave u toku prethodnog dana u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima nije bilo saobraćajnij nezgoda. Radarska kontrola biće danas do 14.00 časova na gradskom području, a do 15.00 na putnom pravcu Čačak – Mrčajevci.

 

 

 

 

 

 

 

Поделите вести