[rstr_selector]
Ilustracija

Problemi sa vodosnabdevanjem u Čačku i Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

U Ulici 28 u Ljubiću došlo je do kvara na vodovodnoj mreži, a prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda”, kvar će biti saniran u toku dana. Moguće je kratkotrajno zatvaranje vode u tom delju naselja dok traju radovi. U Gornjem Milanovcu će zbog kvara na vodovodnoj mreži doći do prekida u snabdevanju vodom u ulicama Rada Končara, Radiničkoj i Dr Rajsa, u periodu od 9.00 do 13.00 časova.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je tokom jučerašnjeg dana obavila 66 pregleda na terenu i 39 u ordinaciji, dok su lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći intervenisali 27 puta, od tog broja 22 pregleda je obavljeno u ambulanti, a pet na terenu.

Bioprognoza

Vremenske prilike će imati relativno nepovolјan uticaj na hronične bolesnike. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Kod meteoropata će biti najizraženiji reumatski bolovi, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje. U saobraćaju je potrebna pojačana pažnja.

Porodilište

Tokom jučerašnjeg dana u čačanskom porodilištu rođene su četiri bebe, dve devojčice i dva dečaka, dok je u Gornjem Milanovcu rođen jedan dečak.

 

Поделите вести