Претрага
[rstr_selector]

Problemi sa vodosnabdevanjem u Čačku i Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

Zbog kvara na vodovodnoj mreži na Gučkom putu iznad restorana „Petrović” biće kratkotrajne obustave vode u snadbevanju tog dela naselja dok traju radovi na popravci. U ostalim delovima vodosistema snabdevanje vodom je redovno, kažu iz čačanskog „Vodovoda”. U Gornjem Milanovcu će zbog nastalog kvara na vodovodnoj mreži do 12.00 sati biti Ulica Kneza Aleksandra, deo Lomine, kao i deo Rajićeve ulice.

Hitna pomoć

Lekari Hitne u Čačku su u prethodna 24 sata pregledali 72 pacijenta, od tog broja 43 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 29 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 18 ambulantnih pregleda i šest kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 46 puta od čega je 5 puta na terenu.

Bioprognoza

Danas se očekuju relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se naročito savetuje astmatičarima. Kod osetlјivih osoba su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatan oprez.

Porodilište

Ovoga jutra nam iz porodilišta stižu četiri lepe vesti. U porodilištu čačanske bolnice u toku jučerašnjeg dana rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak, dok je u isto vreme u Gornjem Milanovcu rođena jedna devojčica.

Policijska uprava

Prema informaciji iz Policijske uprave, u Čačku se u toku jučerašnjeg dana dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih. Radarske kontrole biće na teritoriji grada do 22.00 časa.

Поделите вести