Problemi zbog sinoćnje kiše

Problemi zbog sinoćnje kiše

0
Vodovod
Kratkotrajno ali snažno nevreme koje je kasno sinoć pogodilo Čačak sa okolinom napravilo je veće probleme, kako na gradskom tako i u prigradskom području.
Prema informacijama iz čačanskog Vodovoda, najviše problema sa fekalnom i kišnom kanalizacijom je bilo u Atenici, u Ulici br. 66, u Ciglarskoj i Prištinskoj ulici. Dežurne ekipe ulažu sve napore da reše ove probleme.
Policijska uprava

U protekla 24 časa u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj pored pričinejne materijalne štete nije bilo povređenih lica. Na putevima u Lučanima, i Gornjem Milanovcu bilo je mirno. Brzina kretanja kontrolisaće se i danas na gradskim saobraćajnicama u Čačku u vremenu od 18 do 20 časova.
Stanje na putevima

Usled mokrih kolovoza gužve su na ulicama pa se vozačima i učesnicima u saobraćaju savetuje oprez.
Vikend je pred nama pa veći broj vozila treba očekivati na auto putu Miloš Veliki u pravcu Čačka, zatim na Ibarskoj magistrali, ali i na putu koji od Požege vodi ka Zlatiboru, na kojem se zbog radova na više mesta prolazi sporije.
Na naplatnim rampama ovog jutra nema zadržavanja a prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima ne beleže se duža čekanja.

Hitna pomoć

Čačanska Hitna pomoć intervenisala je 20 puta na terenu u toku prethodna 24 sata, a 21 pacijent pregledan je u ordinaciji. U Gornjme Milanovcu lekari su obavili 24 ambulantna pregleda i 10 kućnih poseta

Bioprognoza

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegoba kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima i osobama sa oboljenjima srca se savetuje opreznost. Moguće meteoropatske reakcije su bolovi u kostima i promenljivo raspoloženje. Povećana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Vremenska prognoza

Tokom vikenda biće i oblaka i sunca, kao i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U većini mesta temperatura će biti oko 30 stepeni, ali zbog visoke vlažnosti vazduha, imaće se utisak da je toplije.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR