Претрага
[rstr_selector]

Продужавају се радови на магистралном путу Чачак – Кратовска стена

ЈП „Путеви Србије” саопштава да се продужавају радови на редовном одржавању на магистралном путу Чачак (Гуча) – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Радови се изводе радним данима, у периоду од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, док се викендима враћа редован режим саобраћаја.

Од 3. до 9. јула на државним путевима првог и другог реда и локалним путевима на територији општине Горњи Милановац, изводиће се радови на постављању привремене саобраћајне сигнализације и опреме за потребе преусмерења саобраћаја током извођења радова на реконструкцији деонице Клатичево –Таково, у циљу изградње Обилазнице око Горњег Милановца. Саобраћај ће бити измењен на ауто-путу Милош Велики у зонама петљи Љиг, Таково и Прељина. У току извођења радова на локацијама на ауто-путу мењаће се режим саобраћаја, односно биће затворена зауставна саобраћајна трака.

Измена у саобраћају биће и на више локација и раскрсница на магистралном путу од Љига до Прељине, на државним путевима у Клатичеву и Љутовници, као и на локалним путевима Синошевићи, Врнчани, Калиманићи, Таково и Брусница.

Поделите вести