[rstr_selector]

Produžen konkurs za koordinatora kancelarije za mlade

Čačak je među poslednjim gradovima u Srbiji koji će najzad otvoriti kancelariju za mlade. Početkom ovog meseca raspisan je konkurs za koordinatora ove institucije, koji je produžen do 26. januara zbog, prema rečima odgovornih iz Gradske uprave, velikog broja neradnih dana u januaru.

Prema najnovijim obećanjima odmah posle isteka konkursa zasedaće komisija koju čine tri člana, direktor Doma kulture, pravnik ove ustanove i pomoćnik gradonačelnika zadužen za društvene delatnosti, razgovaraće sa svim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Ova institucija u osnivanju treba da predstavlja vezu između mladih Čačana i Gradske uprave kao i da uključi mlade u rešavanje problema koji njih tište. Vrata kancelarije za mlade bi trebalo da budu otvorena za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, decu koja žive u učeničkim i studentskim domovima, nevladine organizacije, udruženja mladih kao i sve druge kojima je interes prosperitet omladine.

Za sada se nije javio veliki broj zainteresovanih za ovo radno mesto, što nam je potvrdio i Dragojlo Jerotijević, direktor Doma kulture:

{soundcloud}https://soundcloud.com/user439006033/dragojlo-jerotijevi{/soundcloud}

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *