Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Проходност путева добра, опасност од одрона и даље присутна

Из Оперативног центра АМСС саопштавају да је проходност главних путних праваца добра, али да је опасност од одрона и даље присутна кроз клисуре и усеке. Данас се очекује ређа појава кише, али краткотрајни пљускови у појединим крајевима земље могу условљавати мокре коловозе.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, у тунелу Брђани се изводе радови на одржавању опреме и система за управљање, због чега ће данас бити  затворена лева цев у тунелу, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела.

На деоници ауто-пута Милош Велики, Љиг – Обреновац, до 19. маја се изводе радови на кошењу траве у разделном појасу. За саобраћај је заузета претицајна трака у оба смера, док се саобраћај одвија возним саобраћајним тракама.

Због радова на асфалтирању коловоза који се врше на  магистралном путу од Новог пазара ка Рибарићима, на деоници Мехов Крш – гранични прелаз са Црном Гором, саобраћај ће и данас бити обустављен од 8 до 12 и од 13 до 17 часова. Током обуставе предвиђен је обилазни пут који од Новог Пазара и Тутина води до граничног прелаза Вуча.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, а теретна возила на граничном прелазу Хоргош, на излазу из Србије, чекају око сат и по, на Келебији два сата, на Батровцима три, а на  Шиду четири сата.

Поделите вести