Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija

Prvi Bazar polovnih udžbenika za čačanske osnovce i srednjoškolce

U nedelju 17. juna u Čačku će biti organizovan prvi Bazar polovnih udžbenika na kome će osnovci i srednjoškolci moći međusobno da razmene korišćene školske knjige ili da ih kupe po znatno povoljnijim cenama. Organizatori ove akcije su škola stranih jezika „Little Big Ben” i Obrazovni centar „MozaIQ” iz Čačka.

Korišćeni udžbenici na prodaju ili poklon

Andrea Belopavlović, vlasnica škole „Little Big Ben”, kaže da će Bazar biti organizovan u nedelju od 18.00 do 20.00 časova na platou ispred prostorija organizatora u Ulici Kosovski venac i da će građani moći da prodaju i razmenjuju korišćene udžbenike za osnovnu i srednju školu.

– Cilj ovog Bazara je da oni koji imaju polovne udžbenike iste prodaju ili poklone, kao i da oni koji imaju potrebu za nabavkom udžbenika pronađu odgovarajuće za svoju decu po povoljnim cenama. Pozivamo sve učenike i njihove roditelje da učestvuju u prvom Bazaru polovnih udžbenika koji će, nadamo se, postati tradicionalna manifestacija u našem gradu, kaže Andrea Belopavlović.

Svi koji imaju polovne udžbenike koje žele da prodaju ili poklone, mogu da se prijave kao učesnici Bazara na broj 062/596 494.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *