Prvo veče ovogodišnjeg ,,Disovog proleća” posvećeno nastavnicima pesnicima

Prvo veče ovogodišnjeg ,,Disovog proleća” posvećeno nastavnicima pesnicima

Nastavnici su i prethodnih godina bili velika podrška čačanskoj Gradskoj biblioteci u realizaciji „Disovog proleća”, ali je ovo prvi put da nastupaju u programu

0

Odbor „Disovog proleća” odlučio je da ove godine uvede jednu novinu u okviru ove manifestacije. Naime, jedno književno veče biće posvećeno nastavnicima koji pišu poeziju. Danijela Kovačević Mikić, prosvetni savetnik, kaže da su nastavnici i prethodnih godina bili velika podrška čačanskoj Gradskoj biblioteci u realizaciji „Disovog proleća”, ali da je ovo prvi put da nastupaju u programu.

– Ove godine je prvo veče posvećeno nastavnicima pesnicima, ali se mi nadamo  da će ovo postati sastavni deo i narednih „Disovih proleća”. U sutrašnjem programu učestvovaće nastavnici iz Moravičkog okruga: Aleksandra Mišić, Ana Totović, Bogdan Paunović, Nataša Turuntaš, Bojana Kulidžan Gromović, Katarina Jevtić, Jasmina Dostanić, Mirjana Ranković Matović, Desimir Paunović i Jelena Kenić, a koleginice iz Beograda, Sanja Raščanin i Milica Bijelić će biti online gosti. Takođe, imali smo i jednu prijavu iz Smederava, od koleginice Ivane Stojić čije ćemo pesme objaviti u elektronskom biltenu, kaže naša sagovornica.

POSTAVI ODGOVOR