[rstr_selector]

PU “Gradac 97” prekida sve odnose sa Gradskom upravom Čačka

Revoltirani onim što su odbornici na poslednjoj Skupštini grada rekli na račun Milenka Kostića i firme “Auto-Čačak”, članovi Poslovnog udruženja “Gradac 97” su održali vanredni sastanak i doneli odluku o prekidu svih poslovnih odnosa sa lokalnom samoupravom grada Čačka.

Ovom odlukom članovi Udruženja prestaju da budu članovi Privrednog saveta, neće učestvovati u radu Gradskog veća, kao ni u ostalim gradski aktivnostima.

Naime, čačanski privrednici okupljeni u ovo Udruženje su pogođeni odnosom lokalne vlasti i neuvažavanjem doprinosa koji već godinama daju razvoju našeg grada. Nајbolji primer je poslednja sednica Skupštine grada na kojoj je najuspešniji privrednik u regionu, a njihov član Milenko Kostić, inače vlasnik kompanije “Auto-Čačak” koja zapošljava oko 800 radnika, omalovažavan i vređan uz iznošenje neistina.

Takvim neprimerenim napadom i neosnovanom hajkom na g-dina Kostića, članovi PU “Gradac 97” su odlučili da sedišta svojih firmi presale u Beograd ili druge gradove, gde će se prema njima korektnije ophoditi.

Prema navodima iz Udruženja, novo saopštenje biće izneto u javnost u ponedeljek, a konferenciju za novinare najavljuju za sredu.

 

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести