Pucanje vodovodne cevi prouzrokovalo pokretanje klizišta u Katrićima

Pucanje vodovodne cevi prouzrokovalo pokretanje klizišta u Katrićima

- Radovi na sanaciji klizišta na delu puta Čačak-Družetić su počeli ali će trajati duže nego što je planirano zbog pucanja cevi na seoskom vodovodu od Pranjana prema Miokovcima, kaže Božidar Vučetić

0

Saniranje klizišta u Katrićima bilo je najavljeno za 4. i 5. jun, međutim na ovom delu puta Čačak – Družetići saobraćaj se i dalje otežano odvija.

Sanacija klizišta će trajati duže nego što je predviđeno

Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac, kaže da su radovi na sanaciji počeli, ali da će trajati duže nego što je planirano zbog neočekivanih problema na tom terenu.

– Počeli smo sa radovima koji se odvijaju punim kapacitetom, ali imamo određenih problema zbog rakvašenog terena. Kroz trup saobraćajnice prolazi seoski vodovod od Pranjana prema Miokovcima i tu je pukla cev, što je dovelo do toga da klizište proradi. Mi radimo već tri dana, na licu mesta su mašine i radnici, smatram da ćemo uspešno sanirati klizište do kraja ove sedmice. Cev koja je pukla biće sanirana i ući će u naš potporni temelj, materijal je već kupljen i sve je rešeno, tako da se nadam da više neće biti problema, kaže Vučetić.

POSTAVI ODGOVOR