Претрага
[rstr_selector]

Putevi u Dragačevu prohodni, problemi u brdskim krajevima Lučana

Prohodnost puteva na području Dragačeva je uglavnom dobra, rekao je Milija Milenković, direktor Javnog preduzeća „Dragačevo putevi” koje održava opštinske puteve prvog i drugog reda. On kaže da su organizovana dvadesetčetvoročasovna dežurstva, ali da i pored toga najviše problema ima u brdskim krajevima.

– Trenutno su svi putni pravci očišćeni, a ekipe su 24 časa na terenu. Čim padavine prestanu, ekipe će ponovo baciti potrebnu količinu soli i rizle, i ni u jednom trenutku neće doći do obustave saobraćaja. Meštani mesnih zajednica sami čiste svoje prilaze, svima je dodeljena određena količina goriva, a ukoliko budu potrebne dodatne količine, sigurno će biti odobrene, kaže Milenković.

Do kraja dana biće pročišćena deonica Dučalovići – Planinci – Ovčar Banja

Trenutno je zavejana deonica Dučalovići – Planinci – Ovčar Banja, ali Milenković očekuje da će i taj put do kraja dana biti pročišćen.

– U opštini Lučani najviše problema ima u brdskim krajevima. Juče su u Kaoni bila zavejana dva puta, ali smo ih uz pomoć teških mašina očistili. Trenutno je zavejana deonica  Dučalovići – Planinci – Ovčar Banja, ali će taj putni pravac uskoro biti pročišćen. Svakodnevno smo na vezi sa mesnim zajednicama, od njih dobijamo informacije i blagovremeno reagujemo, kaže naš sagovornik.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *