[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Radari danas u Mrčajevcima

Policijska uprava

U Čačku, Ivanjici, Guči i Lučanima u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, a u Gornjem Milanovcu se dogodila jedna u kojoj je jedno lice lakše povređeno. Radarske kontrole biće od 14.00 do 19.00 časova u Mrčajevcima.

Elektrosnabdevanje

U Gornjem Milanovcu će zbog radova na dalekovodu od 9.00 do 14.00 časova, bez struje biti selo Semedraž, od Prečistača do trafostanice „Kula Semedraž“.
U istom periodu, na području Dragačeva bez električne energije biće područja u Donjem i Gornjem Dubcu, zbog radova na seči rastinja u trasi dalekovoda.
U Arilju će od 8.00 do 14.00 časova bez struje biti potrošači koji se napajaju sa trafostanica Vraneši, Vratlo i Vojinovići.

Bioprognoza

Povolјne biometeorološke prilike za hronično obolele i meteoropate. Izvestan oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, a učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku lekari su u toku prethodna 24 sata obavili 25 pregleda, a na terenu su intervenisali 39 puta. Milanovački lekari su imali manje posla u odnosu na prethodne dane, u stanici Hitne pomoći su pregledali 12 pacijenata, a obavili su i sedam kućnih poseta.

Stanje na putevima

Promenljive vremenske prilike mestimično sa kišoim kakve vozači mogu očekivati u toku dana zahtevaju oprezniju i pažljiviju vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu. Do usporenog saobraćaja može dolaziti na deonicama na kojima ima radova ili na kojima je obustavljen saobraćaj pa vozači moraju koristiti alternativne putne pravce.
Zbog izgradnje nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na regionalnom putu Gojna Gora – Čačak, na mestu ukrštanja sa deonicom auto-puta Preljina – Požega, izvršeno je preusmeravanje saobraćaja sa regionlnog, na lokalni put.
Na deonici Zlatibor – Semegnjevo, danas i sutra saobraćaj će biti obustavlje od 8 do 11 satii zbog održavanja međunarodnog FIS SkiROLL Kupa. Saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj signalizaciji.
Prema podacima Uprave granične policije nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza dok se na teretnim vozila zadržavaju duže na izlazu iz zemlje ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

Поделите вести