Radarske kontrole danas na obilaznim putevima oko Čačka

Radarske kontrole danas na obilaznim putevima oko Čačka

0
Foto: Dženarika Info
Saobraćajna policija

U Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povređeno, a u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarske kontrole planirane su za danas na obilaznim putevima oko Čačka.

Elektrosnabdevanje

Snabdevanje potrošača strujom na području Čačka, Gornjeg Milanovca, Ivanjice, Guče i Lučana je uredno, nema kvarova na elektromrežama kao ni planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do isključenja struje.

Iz čačanske Elektrodistribucije su za sutra najavili radove na redovnoj godišnjoj reviziji trafostanice „Kazanica”, zbog kojih će bez električne energije biti potrošači u Konjevićima i Preljinskoj Baluzi. Planirano je da se radovi izvode od 08.00 do 14.00 časova.

Od ponedeljka 21. do petka 25. novembra na području Gornjeg Milanovca izvodiće se radovi na mreži zbog kojih će od 09.00 do 15.00 časova bez struje ostajati deo Nakučana, zaselak Zarići.

Stanje na putevima

Prema informacijama iz JP „Putevi Srbije“, i danas je predviđena potpuna obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji odrona kosine na magistralnom putu Brodarevo – Žuti kuk – Prijepolje, i to u vremenskom periodu od 12 do 16 časova. Alternativni putni pravac vodi preko Kolovrata i Jabuke.

U toku su radovi na redovnom čišćenju tunela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena, koji će se izvoditi do 23. novembra. Tokom izvođenja radova, od 8.00 do 16.00 časova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega, u zoni petlje Pakovraće, brzina kretanja vozila je ograničena, a zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina, usporeno se prolazi deonicom Mrčajevci – Kraljevo.

Prema informacijama iz Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR