[rstr_selector]

Radi se na otklanjanju kvarova ulične rasvete u Čačku

Ulična rasveta u pojedinim delovima Čačka često ne funkcioniše kako treba. U proteklom periodu bilo je dosta pojedinačnih kvarova ali shodno tome i veliki broj intervencija na njihovom otklanjanju zahvaljujući redovnim prijavama građana, kaže Dragan Vukajlović, direktor Javnog preduzeća „Gradac“.

– Građani su nam prijavljivali kvarove, tako da je veliki deo popravljen. Molim sve one koji primete da sijalice ne rade, da nam se obrate, a mi ćemo brzo reagovati. Ako ne gori više tih sijaličnih mesta, odnosno bandera, to znači da je u pitanju kvar u trafostanici. U tom slučaju mi moramo da sačekamo neki dan kako bi nam pomogli ljudi iz Elektrodistribucije, kaže naš sagovornik.

Deo Nemanjine i dalje u mraku

Jedan deo Nemanjine ulice još uvek je u mraku, a direktor „Gradca” kaže da je razlog za to najverovatnije napojni kabl koji je presečen nakon izgradnje nekih lokala.

– Pretpostavljamo da je negde prekinut kabl koji napaja četiri sijalična mesta, tako da ćemo morati vrlo brzo da prionemo na postavljanje novog kabla kako bi ta sijalična mesta bila u funkciji, kaže Vukajlović.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *