Претрага
[rstr_selector]

Radnici ,,Parking servisa“ i dalje ,,omladinci“

Na današnjoj sednici Gradskog veća u Čačku, između ostalog naći će se i program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ za 2013. godinu. U ovom preduzeću većina zaposlenih koji rade na naplati parkinga još uvek je angažovano preko omladinske zadruge.

Tokom prošlogodišnje predizborne kampanje, boreći se za glasove birača, Bratislav Jugović iz Pokreta socijalista, organizovao je na parkingu u centru Čačka konferenciju za novinare da ukaže na težak položaj inkasanata u JKP „Parking servis“. Jugović je tada rekao „da je „Parking servis“ najsurovije javno preduzeće u Čačku i da će, kada Pokret socijalista uđe u vlast, direktor Predrag Stošić biti smenjen, a da će mu biti ponuđeno da radi preko omladinske na ulici“.

Bratislav Jugović, ispred koalicije SNS-PS, nakon majskih izbora sa 13 odborničkih mandata participira u lokalnoj vlasti i obavlja funkciju člana Gradskog veća, najvišeg organa koji odlučuje o radu svih gradskih servisa.

Uprkos obećanjima koje je Jugović dao radnicima „Parking servisa“, većina njih i dalje radi preko omladinske zadruge. Direktor čačanskog parkirališta, Predrag Stošić, nije smenjen, a o njegovom radu na ulici preko omladinske zadruge, nema ni govora.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести