Radnici „Vodovoda” aktivni na terenu

Radnici „Vodovoda” aktivni na terenu

Čačanski „Vodovod” je u oktobru zabeležio rekordan broj intervencija na mesečnom nivou, a redovni poslovi podrazumevaju usklađivanje aktivnosti na izgradnji vodovodne mreže i održavanju

0

Radnici čačanskog „Vodovoda” danas su radili na saniranju dva kvara od kojih je jedan bio u Ulici Ilije Garašanina u Košutnjaku, a drugi u Obilićevoj gde je došlo i do obustave saobraćaja u tom delu grada. Prema rečima Vladimira Đinića, šefa službe za održavanje i izgradnju čačanskog „Vodovoda”, još uvek se ne dešavaju veće havarije, ali radnici ovog preduzeća imaju od dve do tri intervencije dnevno. Na mesečnom nivou, oktobar je bio rekordan sa preko 100 intervencija, dok je u septembru i novembru bilo oko 50 kvarova.

Cilj je uspostavljanje redovnog vodosnabdevanja

– U oktobru smo imali 109 intervencija na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Pored nekih naših radova na izgradnji vodovodne mreže, bavimo se i održavanjem, tako da se trudimo da postignemo balans između toga. Cilj nam je da naši građani ne ostanu bez vode duže od 12 sati. Što se tiče pucanja cevi, saniramo ih po prioritetima. Naši radnici koji su radili za vikend imali su probleme sa tri pukle cevi, a morali su i da obavljaju uslužne radove za Kompaniju ‚‚Sloboda” koja je jedan od prioritetnih potrošača u Čačku, uz Bolnicu i neke pekare, rekao je Đinić.

POSTAVI ODGOVOR