Radovi kod kružnog toka u Konjevićima

Radovi kod kružnog toka u Konjevićima

0
Ilustracija
Stanje na putevima

radovi-na-putuLepo vreme prvog dana vikenda biće razlog da mnogi otputuju do nekog izletišta ili vikend naselja zbog čega će biti i više vozila u saobraćaju. Prohodnost puteva je dobra, na autoputevima i državnim putevima prvog i drugog reda vanrednih zastoja nema, a na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na mnogim deonicama su prisutni putari koji rade na sanaciji kolovoza ili izgradnji novih deonica, pa je potrebo vožnju prilagoditi uslovima na putu.
Danas će se izvoditi radovi kod kružnog toka u Konjevićima, zbog kojih će do 17.00 saobraćaj biti usporen, a vozila će se naizmenično propuštati. Usporena vožnja vozače očekuje i na deonici Pakovraće – Kratovska stena, gde se radi na pojačanom održavanju kolovoza, a iz „Puteva“ su na istoj deonici najavili radove na kavanju kosina koji će se izvoditi od 16. do 20 aprila. Za vreme radova moguće su povremene obustave saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta, a vozači mogu koristiti alternativne putne pravce preko Markovice i Guče.
Radovi na magistralnom putu Zlatibor – Nova Varoš, pored Rzava, produženi su do 23. aprila.
Na putu od Topole ka Rudniku zbog radova na periodičnom održavanju, vozila se naizmenično propuštaju, a na ovom putnom pravcu je na snazi zabrana saobraćaja vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 tone.

Uprava saobraćajne policije

policija-servis-obrPrema podacima iz Uprave saobraćajne policije juče u pre podnevnim satima u Čačku se dogodila saobraćajna nezgoda na uglu ulica Svetozara Markovića i Cara Lazara u kojoj je jedno lice zadobilo lakše telesne povrede. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima u toku prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole, kao i prethodnog dana biće na svim frekventnijim saobraćajnicama u Čačku do 22.00 časa.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrKvarova na vodovodnoj mreži u Čačku nema, kao ni planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.
Zbog izgradnje novog vodosistema Vranići – Milićevci – Sokolići, vozačima se savetuje da ispoštuju  privremenu vertikalnu signalizaciju na delu puta od škole u Trbušanima do regionalnog puta prema Miokovcima.

Hitna pomoć

hitna-pomocU Hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 36 pregleda, dok su na terenu lekari intervenisali 37 puta. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su obavile 27 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta. U ivanjičkoj Hitnoj pomoći je evidentirano 57 pregleda, lekari su obavili i četiri kućne posete, a tri pacijenta su prebačena u čačansku Opštu bolnicu na dalje lečenje.

Bioprognoza

bioprognozaBiometeorološka situacija zahteva dodatni oprez kod osoba sa bolestima kardio vaskularnog sistema. Očekivani termički uslovi su znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine. Savetuje se adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu umora i pospanosti.

Porodilište

beba-servis-porodilste-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je pet beba, dva dečaka i tri devojčice, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu već nekoliko dana nije rođena nijedna beba.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR