Radovi na izgradnji puta Ovčar Banja – Vrnčani nastavljaju se sledeće nedelje

Radovi na izgradnji puta Ovčar Banja – Vrnčani nastavljaju se sledeće nedelje

Radovi su prekinuti jer nije bilo moguće nabaviti zaštitnu žicu predviđenu projektom

0

Izgradnja prve deonice puta Ovčar Banja – Vrnčani u dužini od 2,5 kilometara morala je biti prekinuta jer nije bilo moguće nabaviti žicu za zaštitu kosina predviđenu projektom. Bilo je neophodno uraditi izmenu projekta i za to dobiti saglasnost Uprave za javne nabavke. Pošto je ovaj posao obavljen, radovi na izgradnji puta nastavljaju se sledeće sedmice.

– Prvo će se izvršiti čišćenje osulina, sanaciju pojedinih zaseka, odnosno kosina nasipa koji su oštećeni tokom kišnog perioda na proleće i posle toga će se odraditi tamponski sloj 031 i izvršiti izrada asfaltnih zastora u dva sloja. Ovi radovi na završetku puta počinju sledeće nedelje, kaže Milena Reljić iz firme „Ratko Mitrović Construction”.

Pune ruke posla za firmu „Ratko Mitrović Construction”

Firma „Ratko Mitrović Construction” trenutno radi na obnovi dva mosta u opštini Požega i na sanaciji oštećenih puteva na teritoriji grada Čačka.

– Radovi na obnovi mostova su počeli pre nedelju dana i njihov završetak se očekuje za mesec dana, u pitanju su dva mosta u mesnoj zajednici Rečice u Požegi koja su oštećena u poplavama. Radimo popravku i održavanje puteva sa asfaltnim zastorom u selima na teritoriji grada Čačka i asfaltiranje platoa pored škole u Prislonici. Takođe radimo popravku oštećenih kolovoza u opštini Požega, a nedavno smo na tenderu dobili poslove na rekonstrukciji puteva u Dragačevu, navodi Milena Reljić.

POSTAVI ODGOVOR