[rstr_selector]

Радови на мосту преко реке Деспотовице у Брђанима до 15. септембра

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, до 10. августа изводиће се радови на санацији клизишта на делу ауто-пута између Уба и Лајковца у смеру ка Чачку, због којих је затворена зауставна трака у дужини од 300 метара.

Због радова на изградњи  обилазнице око Горњег Милановца саобраћај је обустављен између Такова и Клатичева због чега се до Горњег Милановца  користе обилазни путеви.  Возила која се крећу из правца Београда ка Горњем Милановцу, могу се искључити са ауто-пута на петљи Љиг, а возила која се крећу из правца Чачка искључују се на петљи Прељина на Ибарску магистралу до Горњег Милановца.

Радови на уређењу хоризонталне сигнализације на ауто-путу између Прељине и  Паковраћа изводиће се данас и сутра у левој коловозној траци, у смеру ка Прељини, у покрету, уз затварање зауставне или возне саобраћајне траке.

До 15. септембра се изводе радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима, а саобраћај се од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила семафорима.

Поделите вести