Претрага
[rstr_selector]

Радови на одржавању магистрале од Парменца до Овчар Бање продужени до 31. августа

На главним путним правцима присутан је већи број возила посебно у смеру ка приморским земљама. Сезона радова је у току па су зато на појединим деоницама могући застоји и успорено кретање.

ЈП „Путеви Србије“ је саопштило да се до 31. августа продужавају радови на редовном одржавању магистрале од Парменца до Овчар Бање. Изводиће се радним данима од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Из овог предузећа обавештавају да се данас до 15 часова изводе радови на замени одбојне ограде у разделном појасу на деоници ауто-пута Прељина – Таково, у зони тунела Шарани. Током извођења радова заузета је претицајна трака, у смеру ка Београду.

Од сутра до суботе 5. августа изводиће се радови на поправци ивичних и разделне линије на делу ауто-пута Милош Велики, на деоници Прељина – Паковраће. У среду и четвртак радови ће се изводити у десној коловозној траци, у смеру ка Паковраћу, а у петак и суботу у левој коловозној траци, у смеру ка Прељини.

На деоници магистралног пута Мрчајевци – Краљево, код Адрана, саобраћај се и даље одвија преко привремене девијације. Возачима се саветује да наиласком на девијацију повећају опрезност и возе спорије уз строго поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

У оквиру радова на изградњи  обилазнице око Горњег Милановца, обустављен је саобраћај на деоници Таково – Клатичево, а због радова на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима, саобраћај се од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафора.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања, а на оним најфреквентнијим попут Хоргоша, Градине, Прешева и Батроваца чека се од 30 до 60 минута.

Поделите вести