Претрага
[rstr_selector]

Радови на путевима условљавају спорију вожњу

Из Јавног предузећа „Путеви Србије” најавили су да ће се од данас до суботе 29. јула изводити радови на поправци ознака на коловозу, на делу државног пута на деоници Прељина – Паковраће. Радови ће се изводити у зауставној траци, најпре једног, а затим и другог смера и биће обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

На деоници пута Таково – Клатичево, у току је обустава саобраћаја због радова на реконструкцији у оквиру изградње обилазнице око Горњег Милановца. Саобраћај се од Такова ка Горњем Милановцу одвија општинским путевима кроз Таково, Брусницу и Горњи Милановац, а од Горњег Милановца ка Такову, државним путем  до Клатичева, па до општинских путева кроз Врнчане, Калиманиће и Синошевиће. Возила која се крећу из правца Београда, могу се искључити на петљи Љиг, а возила која иду из правца Чачка на петљи Прељина, до Горњег Милановца. Након искључења на петљи Прељина, до Такова се долази обилазно – државним путем до Љига, а одатле до Такова.

На деоници пута Пожега – Косјерић у току су радови на реконструкцији моста преко реке Ненадковице. Саобраћај се одвија преко привремене девијације на којој се возила пропуштају наизменично, семафорском сигнализацијом.

Поделите вести