Претрага
[rstr_selector]

Радови на санацији моста преко Горевничке реке до краја октобра

Према информацији из ЈП ,,Путеви Србије”, од данас до 31. октобра, у периоду од 7 до 17 часова, изводиће се радови на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, а радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом.

Данас ће се на деоници Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармовац од 7 до 15 часова изводити радови на асфалтирању због којих ће на снази бити обустава саобраћаја. Током обуставе, возачи могу користити путни правац Кокин Брод – Бистрица -Прибој.

До краја месеца на деоници магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, изводе се радови на редовном одржавању. Радним данима од 8 до 16 часова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа на редован режим.

Због радова на санацији коловоза у Горичанима, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Исти режим саобраћаја је и на деоници између Кокиног Брода и Прибојске Бање, где се изводе радови на санацији клизишта.

Због радова на изградњи обилазнице око Горњег Милановца, саобраћај је обустављен између Такова и Клатичева, због чега се до Горњег Милановца користе обилазни путеви. Радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима изводе се до 15. септембра, а саобраћај се од 7 до 17 часова на  мосту одвија наизменичним пропуштањем возила семафорима.

Поделите вести