Претрага
[rstr_selector]

Радови на уградњи путно-метеоролошких станица условљавају успорен саобраћај на деоници Пожега – Ужице

Повремена киша ће и данас условљавати мокре коловозе, а поред тога вожњу могу отежавати јачи пљускови који смањују видљивост, као и јак југоисточни ветар. Посебан опрез се саветује возачима који управљају возилима са приколицом, теретним возилима и аутобусима.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, данас ће се изводити радови на уградњи путно-метеоролошких станица на деоници магистралног пута Пожега – Ужице, у смеру ка Севојну. У периоду од 8.30 до 17.30 часова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком.

У току су радови на замени оштећених слојева асфалта у тунелу Шарани, због којих се саобраћај одвија двосмерно, тунелом у смеру ка Београду.

Од данас до среде, од 8 до 12 и од 13 до 17 часова, због асфалтерских радова саобраћај ће се обустављати на магистралном путу Краљево – Црна Гора, на деоници Мехов Крш – државна граница са Црном Гором. Алтернативни путни правац је Нови Пазар –Тутин – гранични прелаз Вуча.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, теретна возила се задржавају сат и по, на Батровцима и на Шиду чекају два сата, на Келебији три, а на Градини сат времена. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести