Претрага
[rstr_selector]

Radovima u ulici Đorđa Tomaševića ne nazire se kraj

Radovi na rekonstrukciji ulice Đorđa Tomaševića u Čačku traju tri godine. Nakon niza neočekivanih nevolja koje su pratile putare tokom izvođenja radova, glavna pristupna saobraćajnica Čačku iz pravca Beograda, sada ima četiri saobraćajne trake.

Međutim, jedan deo u dužini od oko 300 metara još uvek nije asfaltiran, a i onaj za koji odgovorni zajedno sa nadzornim organom tvrde da je gotov, daleko je od kvalitetnog.

Pored nedostatka novca, jedan od razloga zašto ulica Đorđa Tomaševića nije završena u predviđenom roku su i greške u pripremi projekta. U ranijem periodu iz republičkog budžeta izdvojena su dodatna sredstva za doradu projektne dokumentacije i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa između grada i vlasnika parcela koje je trebalo otkupiti za potrebe gradnje ove saobraćajnice.

Investitor ovog posla je preduzeće “Putevi Srbije” od koga zavisi dalji nastavak na završetku radova.

Inženjeri u čačanskom JP “Gradac” koordinirali su radovima na ovoj saobraćajnici, međutim ni oni više nisu sigurni u date rokove koji su od strane izvođača “probijani” nekoliko puta, o čemu govori Nebojša Jelušić, tehnički rukovodilac u “Gradcu”:

{soundcloud}https://soundcloud.com/user123456789123/neboj-a-jelu-i{/soundcloud}

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *