Претрага
[rstr_selector]

Rasvetljeno više krađa u Arilju

Pripradnici Ministarstva unutrašnjih poslova proteklih dana rasvetili su više krađa koje su se u dogodile na području Arilja. Protiv dvojice Ariljaca, kao i protiv dvojice Požežana podnete su krivične prijave za krađu i tešku krađu.

Pod sumnjom da je obio jednu kuću u Arilju i iz nje odneo novac i lap-top, ukupne vrednosti oko 1.500 evra, policija je podnela krivičnu prijavu protiv Ariljca starog 23 godiine, kome se na teret stavlja teška krađa. Za isto krivično delo je osumnjičen i njegov sedamdesetogodišnji sugrađanin koji je u januaru ove godine provalio u podrum jedne kuće u ariljskom selu Dobrača i iz bureta odneo oko 100 litara rakije, vrednosti oko 40.000 dinara.

Juče su u Arilju počinjene još četiri krađe, ali su rasvetljene istog dana. Naime, dvojica Požežana starosti 49 i 24 godine su opljačkali tri prodavnice i jednu apoteku. Osumnjičeni su otuđili više vrsta vrste alkoholnih pića i raznu drugu robu, kao i jedan merač krvnog pritiska. Sva roba je pronađena i vraćena vlasnicima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018