Rekonstrukcija vodovodne mreže u Ljubiću

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Ljubiću

0

Vodosnabdevanje

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjePrema saopštenju iz čačanskog „Vodovoda“, u Ulici Dragoslava Bojića u Ljubiću vršiće se radovi na rekonstrukciji vodovode mreže, tako da je moguće povremeno isključivanje vode za potrošače u ovoj ulici. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno. U Javnom komunalnom preduzeću u Lučanima kažu da u zoni njihove nadležnosti nema kvarova i da u toku dana neće biti isključenja vode, dok će u Gornjem Milanovcu, prema saopštenju tamošnjeg komunalnog preduzeća, od 09.00 do12.00 sati bez vode biti samo Prvomajska ulica, dok će ostali delovi grada i okoline vodom biti uredno snabdeveni.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 33 pacijenta i još 38 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 31 ambulantni pregled i 7 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 52 puta od čega 3 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-5-servis-obrDanas se očekuju relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih osoba. U jutarnjim satima izvesne tegobe mogu osetiti astmatičari. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i promenlјivo raspoloženje.

Porodilište

bebee-servis-obrOve srede iz dve okružna porodilišta stižu četiri lepe vesti. U porodilištu u Čačku rođena su dva dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedna devojčica i jedan dečak.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nezgode i to na području Čačka i u njima su dve osobe lakše povređene. Radarske kontrole će kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja na području Čačka u toku celog dana i noći sve do 06.00 narednog jutra.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR