Rupe moraju da sačekaju

Rupe moraju da sačekaju

Veće udarne rupe ili oštećenja koje prilikom svojih intervencija napravi „Vodovod”, radimo sa behaton ili nekim drugim kockama i na taj način samo saniramo ta mesta, dok manje rupe krpimo masom koja je slična asfaltu ali ima rok trajanja od 15 dana, kaže tehnički rukovodilac „Gradca“

0

Krpljenje udarnih rupa na gradskim saobraćajnicama u Čačku može da počne tek posle 20. marta kada će početi da rade asfaltne baze. Do tada se, kaže tehnički rukovodilac „Gradca”, Miloš Čekanović, radi sa materijalom koji je sličan asfaltu, ali čiji je rok trajanja 15 dana.

– U ovom periodu može da se koristi ta masa koja liči na asfalt i mi smo je iskoristili za krpljenje najdrastičnijig rupa u Ulici Devet Jugovića, na kružnom toku kod „Moravice” i na još nekoliko mesta u gradu. Veće udarne rupe ili oštećenja koje prilikom svojih intervencija napravi „Vodovod“, radimo sa behaton ili nekim drugim kockama i na taj način samo saniramo ta mesta. To je način da prebrodimo ovo vreme do puštanja asfaltnih baza u rad, kaže Čekanović.

Poznata dinamika, ali ne i izvođač

Tehnički direktor „Gradca“ kaže da ovo preduzeće još nije izabralo izvođača radova, ali je dinamika već poznata.

– Pripremili smo dinamiku izvođenja radova. Kao što je to već uobičajeno i ove godine ćemo krenuti iz centra grada prema periferiji. Ipak, moram da naglasim da prioritet imaju ulazne saobraćajnice u grad, rekao je Čekanović.

POSTAVI ODGOVOR