[rstr_selector]

Саобраћај успорен на деоници Парменац-Овчар Бања због одржавања пута

Наставља се период добрих услова за вожњу који ће и данас возачима донети лакше и сигурније путовање, али је и поред тога више опрезности потребно на почетку и крају радног дана када је интензитет саобраћаја појачан и када се на прилазима градовима стварају гужве уз формирање дужих колона возила, саопштио је јутрос АМСС.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије“, на делу магистралног пута између Рашке и Јариња изводе се радови на уређењу косине у месту Казновиће. Од 7.00 до 16.00 часова долази до повремених обустава саобраћаја у трајању од 30 минута, а након 16.00 часова наизменично пропуштање возила врши се уз помоћ семафора.

Због радова на редовном одржавању деонице магистралног пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, саобраћај се од 8.00 до 16.00 часова радним данима одвија наизменичним пропуштањем возила, а исти режим очекује возаче и на деоници Пожега – Косјерић – Варда због радова на уређењу банкина.
Успорено се пролази у зони петље Паковраће, где је због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, брзина кретања ограничена.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања, док теретна возила на Хоргошу на излазу из земље чекају пет сати, на Келебији, Батровцима и Шиду три, а на Градини око два сата.

Поделите вести