Sedam ulica u Gornjem Milanovcu bez vode zbog pucanja cevi

Sedam ulica u Gornjem Milanovcu bez vode zbog pucanja cevi

0
Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda kvar, koji je jutros registrovan u Ustaničkoj ulici kod broja 12, biće otklonjen u toku pre podneva. U Gornjem Milanovcu je došlo do pucanja vodovodne cevi zbog čega će od 9.00 do 12.00 sati doći do prekida u snabdevanju vodom u ulicama 17 NOU divizije, Proleterskih brigada, Gospodar Jevremovoj, zatim od početka Ulice Vuka Karadžića do Ulice Rada Končara a bez vode će biti i Ulica Rada Končara, Stanimira Ralovića i Popovića put.

Stanje na putevima

Ušli smo u period sa pravim letnjim temperaturama pa se vozačima savetuje da za duža putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, a ukoliko putuju u najtoplijem delu dana da voze oprezno i prave češće pauze. Na autoputevima i glavnim državnim putevima prohodnost puteva je dobra. Zbog povoljnih vremenskih prilika na većini puteva prisutni su putari koji rade na popravci kolovoza ili izgradnji novih deonica.
U Čačku se i danas od 08.00 do 17.00 časova izvode radovi u Ulici Dr Dragiše Mišovića od benzinske pumpe „Lukoil“ do Opšte bolnice. Saobraćaj će se odvijati usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila. Usporena vožnja još danas očekuje vozače na deonici od Preljine ka Mrčajevcima.
Na deonici Ivanjica – Ušće, na lokacijama Veljovića škola i Duboki potok u toku je sanacija kolovoza, zbog čega se saobraćaj odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Predviđeni rok završetka radova je 22. jul. Opreznija vožnja potrebna je i na deonici Aljinovići – Sjenica gde se izvode radovi na pojačanom održavanju puta. Radovi se izvode pod saobraćajem uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu.

Hitna pomoć

U Hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata lekari su pregledali 45 pacijenata, a na teren su izlazili 46 puta. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 35 ambulantnih pregleda i 9 kućnih poseta.

Bioprognoza

Relativno nepovoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i nervno labilnim bolesnicima. Razdražljivost i umor su mogući kao meteoropatske reakcije.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku jučerašnjeg dana rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR