[rstr_selector]

Seniori Borca prvi na trci “Nagrada Čačka”

Juče je u Čačku održana biciklistička trka „Nagrada Čačka“ koja se boduje za Kup Srbije. Seniorska ekipa Borca je osvojila prvo mesto, Marko Danilović je bio treći u pojedinačnoj konkurenciji, a Nikola Tripković drugi u juniorskoj kategoriji.

Trka je održana na kružnoj stazi kroz Trbušane, Miokovce i Prijevor, a dužina jednog kruga bila je 8 kilometara.

Takmičenje je održano po veoma velikoj vrućini, s obzirom da je temperatura na asfaltu prelazila i preko 45 stepeni. Seniori i juniori vozili su 11 krugova. Marko Danilović je osvojio četvrto mesto ukupno, ali treće za bodovanje za Kup Srbije. Jovan Zekavica je bio peti, a Stefan Stefanović šesti, što je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu seniorske ekipe Borca. Jiniori su vozili zajedno sa seniorima, ali je ekipa Borca bila oslabljena jer su Aleksandar Petrović i Jovan Đukanović nastupili za Reprezentaciju Srbije na trci u Austriji. Njih je zamenio Nikola Tripković koji je u velikoj borbi uspeo da osvoji drugo mesto.

Mladi kadeti i kadeti vozili su 6 krugova, a najbolje plasiran mladi takmičar Borca bio je Stefan Sretenović koji je u kategoriji kadeta osvojio peto mesto. Ekipe kadeta i mlađih kadeta osvojile su druga mesta.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *