[rstr_selector]

Šest muštuluka iz dva porodilišta

Porodilište

Ovog četvrtka nam stiže šest lepih vesti iz porodilišta. U Čačku je u toku jučerašnjeg dana rođeno pet beba i to četiri dečaka i jedna devojčica, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođen jedan dečak.

Vodosnabdevanje

U ulici „Stefana Prvovenčanog” jutros je zatvorena voda jer je došlo do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku dana, a time i snabdevanje vodom normalizovano u tom delu naselja. U ostalim delovima vodosistema snabdevanje vodom je redovno, kažu iz čačanskog „Vodovoda”. U Gornjem Milanovcu su zbog kvara na vodovodnoj mreži jutros bez vode korisnici u delovima sledećih ulica: Miloša Velikog, Tihomira Matijevića i Heroja Draževića. Kvar će biti oklonjen danas do 14.00 časova. Do prekida u snabdevanju vodom došlo je i u delu Ulice Kneza Aleksandra, a taj kvar će biti saniran do 17.00 časova.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u toku jučerašnjeg dana intervenisala 64 puta, od čega su 33 pregleda obavljena u ordinaciji, a 31 na terenu. Lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći su imali 23 ambulantna pregleda i obavili su pet kućnih poseta.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike danas će nepovolјno uticati na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičare. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, pospanosti i glavobolјe. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Policijska uprava

Prema informaciji iz Policijske uprave, u Čačku se u prethodna 24 sata dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih. Radarske kontrole će danas biti na teritoriji grada do 14.00 časova.

Поделите вести