Sloboda S pobednik Memorijala u Batočini

Sloboda S pobednik Memorijala u Batočini

Pored toga što su ekipno osvojile prvo mesto, pojedinačne nagrade su osvojie tri odbojkašice čačanske Slobode, od kojih je jedna proglašena za MVP turnira

0
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Posle pauze od tri godine, u Batočini je 21. januara održan peti po redu odbojkaški Memorijalni turnir „Ljubiša Veljković – Crni“. Na turniru su učestvovale tri ekipe koje se takmiče u Drugoj ligi Centar, Istok i Zapad, a pvo mesto su osvojile odbojkašice Slobode S iz Čačka.

– Prvu utakmicu su odigrali Mladi Radnik i Sloga iz Batočine, gde je Sloga iz Batočine dobila rezultatom 2:0, odnosno 3:0, treći set se igrao neobavezno pošto je utakmica bila prijateljskog karaktera. Ona deca koja se ne mogu takmičiti ona nastupaju u tom trećem  setu. U drugoj utakmici igrala je Sloboda S sa Slogom iz Batočine. Takođe smo dobili rezultatom 3:0.U finalnoj utakmici sastali su se Sloga iz Batočine i Sloboda S gde je Sloboda takođe pobedila rezultatom 3:0 i osvojila pehar prvaka na Memorijalnom turniru „Ljubiša Veljković – Crni“, kaže Radovan Majstorović Libec, trener OK Sloboda S.

Pored toga što su ekipno osvojile prvo mesto, pojedinačne nagrade su osvojie tri odbojkašice čačanske Slobode, od kojih je jedna proglašena za MVP turnira.

– Najbolji server je Katarina Drobnjak, Magdalena Maksimović je najbolji lider i Kristina Krunić MVP turnira. Naše tri devojčice su odskakale od stalih. Ekipa Slobode je tu bila ubedljivo prva. A moramo reći da je Mladi Radnik iz Požarevca u sredini tabele Beogradske zone, a Sloga iz Batočine je ekipa koja je četvrta u Drugoj ligi Istok.

POSTAVI ODGOVOR