Претрага
[rstr_selector]

Snabdevanje strujom uredno, manji kvarovi na vodovodnoj mreži

Elektrosnabdevanje

servis-struja-80x80Stanovnici Čačka, Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Dragačeva jutros su uredno snabdeveni strujom. Dalekovodi su pod naponom, a sitniji kvarovi na niskonaponskim mrežama biće sanirani u toku prepodneva. U slučaju eventualnih kvarova angažovane su dežurne ekipe električara.
Iz pogona Elektrodistribucije u Guči za ponedeljak, 30. januar, najavljuju radove u trafostanici zbog kojih će doći do kratkotrajnog isključenja u vremenu od 09.00 do 10.00 sati na području Turice i Tijanja.

Vodosnabdevanje

voda-servis-obr Ulica Nikole Tesle od sinoć je bez vode zbog pucanja vodovodne cevi. U čačanskom Vodovodu i navode da će ekipe u toku prepodneva raditi na saniranju kvara a, ukoliko ne bude većih problema, kvar će biti saniran do 12.00 sati. Na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu jutros nisu zabeleženi kvarovi tako da nema prekida u vodosnabdevanju.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Biometeorološke prilike mogu relativno nepovolјno uticati na hronično obolele osobe. Cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima se savetuje poseban oprez, naročito tokom prepodneva. Bolovi u mišićima i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje, kao i povećana pažnja u saobraćaju.

Grejanje

grejnje-servis-obrRadovi  na rekonstrukciji podstanice u zgradi broj 14 na Ljubić keju su završeni i korisnici grejanja danas imaju tople stanove. I u ostalim delovima grada uredna je isopruka toplotne energije kako iz gradskih toplana, tako i iz kotlarnica.
U Gornjem Milanovcu sistem daljinskog grejanja takođe funkcioniše normalno što omogućava da korisnici koji su priključeni na kotlarnice u Železničkoj i Lominoj ulici imaju tople stanove.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom porodilištu jučerašnji dan je protekao bez porođaja. U porodilištu bolnice u Gornjem Milanocu u toku prethodna 24 sata rođen je jedan dečak.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaLekari u čačanskoj Hitnoj pomoći imali su manje posla u ordinaciji u toku prethodna 24 sata s obzirom na to da su pregledali 19 pacijenata, dok su na teren izlazili 39 puta. U Ivanjici je evidentirano 49 pregleda u stanici Hitne pomoći a lekarsku pomoć na terenu zatražila su 4 pacijenta.

Saobraćajna policija

policija-servis-obrPrema podacima iz saobraćajne policije u Čačku, tokom jučerašnjeg dana uglavnom je bilo mirno na putevima u Moravičkom okrugu. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda na području Čačka i to u Kulinovačkom polju u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika.
Radarske kontrole biće na istim lokacijama kao i prethodnog dana, a to su gradske ulice u Čačku i područje Mrčajevaca gde će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu kretanja vozila  do 16.00 časova.

Поделите вести